Daily Quote:

"Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving." Albert Einstein

Omelet gevuld met groenten

200 g groene boontjes
200g bloemkool, in roosjes gesneden
1 gesnipperde sjalot
2 el olijfolie
200 g kersttomaatjes
zout en peper
4 eieren
1 el water
klontje boter
2 el gehakte peterselie

Blancheer de boontjes en bloemkool in 2 minuten in ruim kokend water. Bak de gesnipperde sjalot aan in 1 eetlepel olie. Roer de tomaatjes erdoor en laat nog 2 minuten verder bakken. Roer er de bloemkool en de in stukken gesneden boontjes bij. Breng op smaak met zout en peper. Bak in een grote pan een dunne omelet in een 1/2 eetlepel olijfolie en een klontje boter. Verdeel de groenten in het midden van de omelet en vouw de zijdes naar binnen. Diep op met wat peterselie.

Om een smeuige omelet te krijgen, vermeng je de eieren met een beetje water. Klop de eieren zachtjes los en bak op een niet te hoog vuur.